Senzor de prezenta PIR SYSTEM pentru lampa UVlogika Vortice cod VOR-13049 - All4Ventilation

732,00 Lei
incl. TVA si taxa timbru
Cere stoc
Sau suna-ne (L-V: 9-17)
0721 775 361
Doresti o solutie adaptata situatiei tale?
Descriere

PIR SYSTEM

Senzor de prezenta, conceput special pentru sistemul UV-LOGIKA, care pastreaza aceeasi geometrie a carcasei pentru o integrare estetica ideala in incapere.

Permite utilizarea sigura si eficienta a sistemului UV-LOGIKA in spatii frecventate de oameni sau animale. Senzorul detecteaza prezenta oamenilor sau a animalelor si opreste automat aparatele conectate, evitand astfel expunerea lor la radiatiile UV-C. Odata ce zona s-a eliberat, dupa o perioada de siguranta care poate fi setata intre 3 si 20 de minute, sistemul PIR reporneste aparatele.

Senzorul PIR poate gestiona simultan pana la 10 aparate UV-LOGIKA, considerand constrangerile de instalare indispensabile pentru a preveni riscurile derivate din expunerea la radiatii UV-C. Acolo unde este sugerat de constrangerile de spatiu si / sau de necesitatea simplificarii sistemului, PIR SYSTEM poate fi legat de UVLOGIKA SYSTEM folosind dispozitivele furnizate sau, prin intermediul KITULUI SYSTEM SR, poate fi interpus intre doua produse. In ambele cazuri, folosind o singura conexiune la reteaua electrica.

Alimentare monofazica 220-240 V ~ 50/60 Hz.

Sarcina maxima admisa: 3 A

Dimensiuni: 140x 178 x 100 m


*Acest produs poate face parte si dintr-un pachet complet de igienizare. Cere o oferta aici






Specificatii
Curent maxim absorbit
3
Tensiune V~50Hz
220-240
Greutate (kg)
1
Marca
VORTICE