Lampa UV germicida UVLOGIKA Vortice cod VOR-70014

2.438,31 Lei
incl. TVA si taxa timbru
Cere stoc
Sau suna-ne (L-V: 9-17)
0721 374 995
Doresti o solutie adaptata situatiei tale?
Descriere

Lampa Germicida UV-C - UVLOGIKA SYSTEM

UVLOGIKA SYSTEM este o lampa germicida creata sa emita radiatii ultraviolete UV-C la o lungime de unda constanta de 254 nm. Lampa UVLOGIKA este ideala pentru sterilizarea suprafetelor prin eliminarea bacteriilor, virusurilor, sporilor de mucegai, germeni sau agenti patogeni, cu 0 emisii de ozon. Sistemul este sigur si cu impact minim asupra mediului.

Lampa UVLOGIKA SYSTEM este produsul creat pentru dezinfectarea suprafetelor din mediile comerciale si industriale. Radiatiile emise de lampa elimina rapid pana la 99% din bacterii, virusuri si alte microorganisme. Fundamental pentru a opera in siguranta este ca aceasta sa functioneze in absenta oamenilor sau a animalelor.

UTILIZARE

Este utilizata de obicei in birouri, sali de asteptare, baruri, restaurante, bai (zona 3 in conformitate cu standardul pentru sisteme electrice CEI 64-8/7), sali de clasa, lacasuri de cult, sali de sedinta, vestiare etc.





CARCASA

•Carcasa din aluminiu extrudat anodizat, ce imbina aspectul estetic excelent rezistenta mecanica necesara, in timp ce ofera flexibilitate la montaj datorita celor 5 canale orizontale, utile pentru orientarea aparatului in cel mai potrivit mod in functie de tipul de instalare.

•Partile laterale din aluminiu turnat sub presiune si vopsite cu vopsea siliconica: combina aspectul estetic fin cu rezistenta de durata termica si mecanica.


LAMPA UV-C

•Lampa UV-C cu care este echipata UV-LOGIKA  SYSTEM radiaza lumina ultravioleta cu o lungime de unda constanta de 254 nm, eficienta impotriva alergenilor si microorganism patogene cum ar fi mucegaiul, bacteriile si virusurile. 

•Stratul protector interior mentine eficienta radiatiei germicide in timp nealterata. Vaporii de mercur din lampa fluorescenta au un continut scazut (cateva mg) de mercur (Hg). Sticla carcasei filtreaza ozonul prevening emisia acestuia in mediu.

•Un transformator special, numit balast, din interiorul carcasei asigura un flux constant de energie electrica si mentine constanta lungimea de unda evitand astfel fluctuatii de putere ce ar putea reduce eficacitatea procesului de dezinfectare. Transformatorul ballast cu care este echipata UVLOGIKA SYSTEM este creat sa asigure intotdeauna o intrare continua si optima de current in lampa ceea ce duce la o durata de viata indelungata (9000h).

•Puterea lampii, de 36 W, asigura o intensitate a radiatiei egala cu 110 [µW/cm2], potrivita perfect pentru aplicatie. 


ACCESORII FURNIZATE

•Suport pentru fixarea pe perete sau tavan, din tabla pliata, asigura fixarea ferma a produsului. Mecanismul de cuplaj face posibila reglarea unghiului de inclinare in functie de pozitia suprafetelor de sterilizat. 




*Acest produs poate face parte si dintr-un pachet complet de igienizare. Cere o oferta aici


Specificatii
Curent maxim absorbit
0.2
Durata de viata a lampii (h)
9000
Lungime de unda (nm)
254
Putere UV-C (W)
8.4
RADIATIE EFECTIVA (D=1 m)
220
Tensiune V~50Hz
220-240
Tensiune V~50 Hz
220-240
Curent maxim (A)
0.2
Putere maxima (W)
36
Greutate (kg)
2.3
Clasa izolatie
I
IP
IP20
Marca
VORTICE
Uz
Comercial
Industrial
Folosit in
sala de asteptare
cabinet medical
birouri
sala meeting