Incalzitor terasa infrarosu 1500 W Thermologika Soleil System Vortice

2.180,68 Lei
incl. TVA si taxa timbru
Cere stoc
Sau suna-ne (L-V: 9-17)
0721 775 361
Doresti o solutie adaptata situatiei tale?
Descriere

Incalzitor terasa cu infrarosu 1500 W

Incalzitor cu lampa infrarosu (IR) cu montaj orizontal pe perete dar si in tavan, echipata cu neon cu halogen.

Creata pentru incalzire prin radiatie instant. Poate fi instalata in exterior, chiar si in conditii meteo nefavorabile datorita protectiei impotriva apei (IP65).

Lampa de incalzire super eficienta cu halogen, potrivita pentru utilizarea in zone deschise si neacoperite.

Protectie ridicata impotriva apei (IP65).

Instalare flexibila: aparatul poate fi montat afara in zone neacoperite, orizontal pe perete sau tavan sau vertical pe perete. O gama larga de accesorii face posibila instalarea acestuia pe un picior mobil (PALOLOGIKO).

Mai mult, kit-urile specifice, permit instalarea a 2 SISTEME TERMOLOGIKA SOLEIL intr-o pozitie alaturata sau suprapusa, mentinand un singur punct de alimentare. 

Kit-urile pentru diferite modalitati de instalare se aduc doar la comanda si nu sunt incluse in pretul produsului. 

Unghiul de inclinare al produsului instalat poate fi modificat pentru a optimiza orientarea debitului iradiat.

CARACTERISTICI TEHNICE

1 model disponibil.

Carcasa din aluminiu extrudat anodizat, combina un design elegant cu rezistența mecanică necesară, oferind deasemenea produsului o flexibilitate ridicată a instalării, integrând 5 canale orizontale utilizate pentru a direcționa dispozitivul în modul cel mai potrivit, în funcție de tipul de instalare. 

Grila electro-lustruita din tabla de otel inoxidabil. 

Pereții laterali interni din aluminiu turnat sub presiune care susțin lampa IR, sunt special studiați pentru a asigura rezistența la apă (grad IP65); presetupe și garnituri de cablu proiectate să reziste la temperaturi ridicate.

Flancuri din aluminiu turnat sub presiune cu vopsea siliconică din poliester pentru rezistență mecanică și termică ridicată. 

Grila din oțel inoxidabil electro-lustruit AISI 304 (tratament care previne formarea variațiilor clasice de culoare cauzate de temperaturile ridicate de funcționare), protejează lampa de impact și previne contactul care ar putea provoca daune oamenilor sau bunurilor. Grila îndeplinește și funcția de vizare corectă a radiațiilor, reducând dispersiile nedorite.

Încălzitor cu lampă IR cu putere reglabilă, în funcție de nevoie, până la maximum 1.500 W, caracterizata printr-o putere termică deosebit de mare și o viteză mare de pornire (dincolo de 90% din vârful maxim de putere radiată este atins în mai puțin de 1 secundă ) și are o durata de viata lungă (5.000 h).

Suprafață reflectorizantă din aluminiu lustruit oglindă: profilul său monofocal, asigură un nivel ridicat și o concentrație uniformă a radiației termice, garantând o zonă de confort corectă și uniformă.

Suport din tablă de oțel îndoit pentru montarea pe perete / tavan, pentru a asigura ancorarea in siguranta a produsului la suprafața sa finală, permițând și o înclinare corectă.

Pre-setat pentru conectarea la un regulator extern echipat cu telecomandă IR (furnizat opțional), pentru ajustarea puterii radiate în funcție de necesitățile de la fata locului.

Placa electronica pozitionata in flancul stang. 

Putere de încălzire reglabilă prin intermediul regulatorului în funcție de necesitățile curente.

Grad de protectie impotriva prafului si a apei: IP65.

Clasa de izolatie: I (este necesara impamantarea).



Specificatii
Curent maxim absorbit
6.3
Tensiune V~50Hz
220-240
Putere maxima (W)
1500
Greutate (kg)
2.3
Clasa izolatie
I (este necesara impamantarea)
IP
IP65
Marca
VORTICE
Uz
Casnic
Comercial
Industrial
Folosit in
terasa
foisor